top of page
cigdemyildiz0

Kadın iyileşirse, dünya iyileşir!

Güncelleme tarihi: 14 Mar 2022

Hoşgeldin kızkardeşim!


Bir gün her kadın yeniden TANRIÇA olacak!


Bu bir özlem... Kanında, ruhunda olana büyük bir özlem... Paleolitik Çağdan, Antik Yunan’a, Sümerlerden, Mısırlılara, Hindulardan, Mayalara mühürlenmiş erdemlerine olan özlem... Göçlerle, Ataerkil devrimlerle Ortaçağ’dan Rönesans’a, Sanayi Devriminden Modern Çağ’a hatta şimdilerde yeni tanımladığımız Dönüşüm Çağı’na kadar savrulur durur bu erdemler.


Çoğu kez de modern hayatlarımızın içinde eylemsellik alır yerini. Koşuşturmalar, sorumluluklar, sorunlar derken erdemler kaybolur gider ve kadın doğasından uzaklaşır. Bedenindeki gizemden, ruhunun derinliğinden uzaklaşır. Kadın içindeki özlemin tarifsizliğinde bir duygu aleminde yaşar.


Ta ki içine o sezgi tohumu düşüp artık arayışa girene kadar. İçindeki dişil uyanış zamanı gelene kadar... Hatta belki de o özlem seni bu özel hediye ile bir araya getirmiştir.


Özlem çekicidir ama acı verir. Ataerkil yanılgılar, kadınları acılarla karşılaştırmışken, kadın farklı yönelere evrilmek zorunda kalmıştır. Ya ürkmüş pasifleşmiştir ya da kimi yerde erilleşmiştir. Acıları, yaraları dengesini kaybettirmiştir. Ama aynı zamanda unutmayalım ki acı olmayan, karanlık olmayan hiçbir yol seni gerçek aydınlığa, huzura götürmez.


Kadın olarak gerçek saygınlığımıza, özşefkat ve özsevgimize duyduğumuz özlemimizin yolu artık o içten dışa iyileşme ve güçlenme ile mümkün olacak.


Bunun için bir anahtara ihtiyacımız var. Seni karanlıklarından yücelip aydınlığına götürmek için...


Akademik çalışmalarım esnasında kanal olduğum bilgiler vesilesiyle ortaya çıkardığım methodoloji Fem-Heal® tekniği ile bu yolculuğu pekiştiren Goddess’daki uygulamalarla artık bu özlem bitiyor.


Tekniğin en önemli önceliği, ruhsal ve zihinsel arınma, yaratma ve dönüştürme gücünü sana geri kazandırmak ve kendini bir kadın gibi dişil niteliklerle yeni erdemler ve alışkanlıklarla donatabilmene yardımcı olmak. Kadınsal doğanla ahenk ve uyum içinde hayatına sahip çıkmanı sağlamak...


Fem-Heal® tekniğinin çalışması için gerekli olan ilk anahtar ise özşefkat... İşte elinde tuttuğun bu hediyenin içindekiler senin kadınsal özşefkatin, özbakımın, özdeğerin için hazırlandı.


Goddess ile senin özelliklerine göre hazırlanmış özel program ile kadınsal sağlığına, beden ve ruhunla bir olmana yardımcı olan meditasyonlar, nefes çalışmaları, kadın ve doğa uygulamaları, ay ve kadın döngüsü ritueleri, adet döngüsü uygulamaları, rahim şifası gibi destekleyici çalışmalar yaparken, ihtiyacın olacak olan tütsüler, kutsal dişilik yağı, mumlar bu kutunun içinde seninle...


İçten dışa ışıl ışıl olmanın, iyi oluş halinin tadını çıkarman dileklerimle,


Dr. Nil Keskin Davranış Bilimleri Uzmanı / Well-being Danışmanı

Co-founder & CEO, Goddess Wellbeing, Inc.

linktr.ee/drnilkeskin


32 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comments


bottom of page